HTML

Cseleskonyha blog

Az oldal célja a konyhában elkészíthető különféle receptek, egyedi, saját ötletek bemutatása, rendszerezése érhető, könnyed formában.

Friss topikok

Archívum

Címkék

desszert (1) hús (1) író (1) kakaó (1) kefír (1) konyha (1) köret (1) krumpli (4) lekvár (1) leves (2) levesbetét (1) palacsinta (1) pirosleves (1) reggeli (2) tészta (1) tipp (9) tojás (3) töltelék (2) trükk (8) uzsonna (3) vacsora (6) Címkefelhő

Lepcsánka vagy tócsni

2013.06.29. 14:36 cseleskonyha

Nálunk mindenki nagyon szereti a lepcsánkát, vagy más néven tócsnit. Volt olyan év, hogy egyáltalán nem csináltam, mert ugye, a krumplit le kell reszelni. Ez viszont elég kemény meló. Valahogy érdekes módon az utolsó krumplinál mindig sikerült az ujjamat is elreszelni. Ezért nem szerettem csinálni. Aztán egyszer arra gondoltam, mi lenne, ha reszelés helyett ledarálnám a krumplit  húsdarálón. Kipróbáltam. Szerintem tökéletes. Azóta gyakrabban csinálok, és mindig darálom. Hamarabb elkészül, és az ujjam is egészben marad. Ráadásul  a reszelőt sem könnyebb elmosni, mint a darálót. Érdemes kipróbálni.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp trükk krumpli vacsora uzsonna

A bejegyzés trackback címe:

https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr805383459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása