Nem biztos, hogy mindig eltalálom a krumplipüré mennyiségét. Ilyenkor, a maradékot beteszem a hűtőbe, és másnap csinálok belőle krokettet. Teszek bele tojást, ételízesítőt, lisztet, kanállal beleszaggatom a zsemlemorzsába, jól meghempergetem, és forró olajban kisütöm. Jó kis köret lesz belőle. Persze egy uzsonnának, vagy vacsorának is megfelel.
Krokett maradékból
2013.06.29. 12:23 cseleskonyha
Szólj hozzá!
Címkék: tipp trükk vacsora köret uzsonna
A bejegyzés trackback címe:
https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr275383309
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.