HTML

Cseleskonyha blog

Az oldal célja a konyhában elkészíthető különféle receptek, egyedi, saját ötletek bemutatása, rendszerezése érhető, könnyed formában.

Friss topikok

Archívum

Címkék

desszert (1) hús (1) író (1) kakaó (1) kefír (1) konyha (1) köret (1) krumpli (4) lekvár (1) leves (2) levesbetét (1) palacsinta (1) pirosleves (1) reggeli (2) tészta (1) tipp (9) tojás (3) töltelék (2) trükk (8) uzsonna (3) vacsora (6) Címkefelhő

Töltött káposzta

2013.06.29. 12:14 cseleskonyha

Talán veletek is előfordult már, hogy hiába főztétek elég ideig a töltött káposztát, valahogy mégis olyan száraz, kemény maradt. Ebben szeretnék segíteni, hogy ne így legyen. Mikor jól összekeverem a tölteléket, a mennyiségtől függően teszek bele 1-1,5dl vizet. Ezzel is jól elkeverem,  és már ekkor érezni, hogy mennyivel lágyabb a töltelék. Ezután megtöltöm a káposztát, paprikát, de lehet belőle húsgombóc is. Mikor főni kezd, én kisebbre veszem a tüzet alatta, és csak lassan főzöm  amíg készen lesz. Én szoktam tenni bele egy kis füstölt húst darálva, vagy füstölt szalonnát felkockázva. Nem is olyan bonyolult.

Szólj hozzá!

Címkék: tipp trükk töltelék

A bejegyzés trackback címe:

https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr895383287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása