Talán veletek is előfordult már, hogy hiába főztétek elég ideig a töltött káposztát, valahogy mégis olyan száraz, kemény maradt. Ebben szeretnék segíteni, hogy ne így legyen. Mikor jól összekeverem a tölteléket, a mennyiségtől függően teszek bele 1-1,5dl vizet. Ezzel is jól elkeverem, és már ekkor érezni, hogy mennyivel lágyabb a töltelék. Ezután megtöltöm a káposztát, paprikát, de lehet belőle húsgombóc is. Mikor főni kezd, én kisebbre veszem a tüzet alatta, és csak lassan főzöm amíg készen lesz. Én szoktam tenni bele egy kis füstölt húst darálva, vagy füstölt szalonnát felkockázva. Nem is olyan bonyolult.
Töltött káposzta
2013.06.29. 12:14 cseleskonyha
Szólj hozzá!
Címkék: tipp trükk töltelék
A bejegyzés trackback címe:
https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr895383287
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.