Sokszor hallottam már, hogy azért nem csinál valaki rakott krumplit mert mindig olyan száraz marad, Vagy éppen tocsog a zsírban, olajban. Tényleg nem a zsír vagy az olaj a meghatározó ebben. Az igazán jó rakott krumplit úgy érhetjük el, ha 1 tejfölbe elkeverünk 1-2 tojást, ételízesítőt, s, hogy még zaftosabb legyen, egy kevés tejet is. Ezt öntjük a tetejére. Garantáltan finom lesz.
Száraz a rakottkrumpli
2013.06.29. 14:45 cseleskonyha
Szólj hozzá!
Címkék: tipp trükk krumpli vacsora
A bejegyzés trackback címe:
https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr465383476
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.