Nem az a célom, hogy valakit megtanítsak főzni. Erre nagyon sok oldal van. Inkább ötleteket szeretnék adni , hogy én hogyan csinálom. Viszont ha valaki kipróbálja, és tetszik neki az már siker. Akkor jó a palacsinta, ha vékony. Nálunk viszont akkor, ha van mibe harapni. Ezért én a tésztába mindig keverek egy kevés élesztőt. Ettől vastagabb lesz és át is lesz sülve. Ez is csak egy kis tipp, de érdemes kipróbálni.
Palacsinta
2013.06.20. 13:46 cseleskonyha
Szólj hozzá!
Címkék: palacsinta kakaó desszert lekvár
A bejegyzés trackback címe:
https://cseleskonyha.blog.hu/api/trackback/id/tr35370622
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.